Lagertelt til dig der mangler lagerplads

Hvis du står og mangler lagerplads, er et lagertelt en ideel løsning. Både hvis du har et akut behov for midlertidig ekstra plads, og hvis du ønsker en mere permanent opbevaringsplads.

Et lagertelt hos os er fremstillet og konstrueret til danske forhold. Du får altså telte i høj kvalitet af solide materialer, så de kan modstå det danske vind og vejr. Hos Studsgaard i Frederikshavn nær​ Hjørring og Aalborg kan du få et lagertelt i flere standardstørrelser og kvaliteter, og vi kan også fremstille et specielt til dig, hvis du har særlige behov og ønsker.

Find det lagertelt der passer til dig

Ud over vores mange lagertelte har vi et bredt sortiment af løsninger inden for fremstilling af overdækninger og telte, og kan tilbyde et hav af muligheder og systemer. Vi fremstiller for eksempel små salgsboder på 4 kvadratmeter, men mestrer også diverse cirkustelte og formspændte telte på flere tusinde kvadratmeter.

Du kan vælge mellem et utal af kombinationsmuligheder når du er på udkig efter et lagertelt, hvad angår konstruktion, størrelse, farve og design. Så vi tør godt garantere, at vi altid kan fremstille den ideelle løsning til dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud på en af vores løsninger

Vi har så mange års erfaring med branchen og fremstilling af lagertelt til den enkelte, at vi kan love dig et godt og konkurrencedygtigt tilbud samt levering i hele Danmark. Uanset om du vil have et standup-telt, markedstelt, alu-telt, cirkustelt, pagode rammetelt, lagertelt, formspændt overdækning, specialtelt eller noget helt niende.

Vi er altid klar med gode råd og gode, uforpligtende tilbud til lige præcis dit lagertelt, så kontakt os gerne. Ring til os på telefon 98 42 72 66, eller skriv en mail på studsgaard@studsgaard.dk, så giver vi dig svar. Hvis du malier, så husk at sende os dit telefonnummer og din adresse med.

Få et slidstærkt tilbud lige her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra jer

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon

98 42 72 66

Adresse

Fiskerihavnsgade 41, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

Studsgaard – CVR: 29927863

Her holder vi til

Hvis I hellere har lyst til at besøge os, vil vil meget gerne have jer på besøg. Se herunder vores vi holder til.