Solsejl og læsejl i alle størrelser til alle formål

​Skal du bruge et solsejl? Hos Studsgaard producerer vi individuelle solsejl og læsejl efter ønsker og behov, og vi står gerne for opsætning og montering. Vi leverer til både private og erhverv, og det kan for eksempel være til en båd eller en campingvogn, men det kan også være til et kontorbyggeri eller en restaurant.

Vi har kunder i blandt andet Aalborg, Frederikshavn og Hjørring samt mange andre steder.​

Skræddersyet solsejl i alle farver og nuancer

Vi er eksperter i specialfremstilling af sol- og læsejl til alle formål. Det kan være et vandtæt sejl til terrasse eller til sommerhus. Faktisk kan det være til alt lige fra den lille fiskerjolle til de kongelige yachter og alt fra den lille lejlighed til det store slot.

​Alle vores læ- og solsejl bliver skræddersyet, så de passer til kundens ønsker og behov. Du kan for eksempel vælge et trekantet eller et firkantet, og du kan vælge hvid, sort eller en tredje farve. Det kan være i forskellige farver og nuancer samt med eller uden logo.

Vi benytter kun materialer i den bedste kvalitet, og sejlet bliver monteret på master eller lignende montagepunkter. Måske er der allerede en stolpe, som vi kan bruge. Alle sejl bliver fremstillet i et smukt design, som leder tankerne hen på dejlige sommerdage.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på et sejl

Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på det ønskede sejl.

Du kan ringe på telefon 98 42 72 66 for at høre mere. Eller du kan skrive på e-mail studsgaard@studsgaard.dk.

Få et slidstærkt tilbud lige her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra jer

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon

98 42 72 66

Adresse

Fiskerihavnsgade 41, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

Studsgaard – CVR: 29927863

Her holder vi til

Hvis I hellere har lyst til at besøge os, vil vil meget gerne have jer på besøg. Se herunder vores vi holder til.