Solafskærmning og markiser til effektiv solafskærmning

​​​Vi danskere elsker at sidde ude, så snart der kommer lidt sol. Så rykker vi straks ud på altanen eller terrassen og nyder varmen. Nogle gange kan solens stråler dog også blive for meget, og derfor er det en god ide med solafskærmning. Vi hos Studsgaard laver markiser både med motor og uden.

Med en solafskærmning i form af en markise kan du hurtigt og enkelt både dæmme for generende solstråler inde i bygningen og skabe en god skygge udenfor. Det sidste kan især være vigtigt midt på dagen, hvor solstrålerne er farligst, og solen står højt, så der ikke er megen øvrig skygge.

Vi har også mange virksomheder, som ønsker solafskærmning eller solsejl til vinduer for at kunne holde solen væk fra computerskærme med mere og dermed holde produktiviteten.​

Få dine markiser fra Studsgaard

Hos os finder du altid et stort udvalg af markiser til dit hjem eller virksomhed, hvor kombinationen af kvalitet, pris, driftsikkerhed og funktionelt design er i top. Vi har egen ​systue, hvor vi fremstiller markisedugen og selv samler vores markisestel.

Derfor kan du godt give os en speciel udfordring, for vi kan levere markiser i nøjagtig de størrelser, som den enkelte markisekonstruktion giver mulighed for. Ud over markiser er vi leveringsdygtige i solfilm til vinduer, eksempelvis til din bil eller udestue, og er eksperter i såvel manuelt betjente markiser samt automatiske solafskærmningsanlæg. Vi leverer vores løsninger i hele Danmark.

Kontakt os gerne i dag

Du kan se nogle af vores mange markiser i vores galleri her på siden. Vil du vide mere om vores priser, er du naturligvis meget velkommen til at besøge os her i Frederikshavn nær ​Hjørring og Aalborg, men du kan også ringe eller sende os en e-mail om din udfordring. Så giver vi gerne vores et bud på en pris eller et uforpligtende tilbud på den løsning, som passer dig bedst, hvad enten du skal bruge markiser til privat eller til erhverv.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 42 72 66, eller sende os en e-mail på studsgaard@studsgaard.dk. Sender du en mail bedes du sende os dit telefonnummer og din adresse med.

Få et slidstærkt tilbud lige her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra jer

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon

98 42 72 66

Adresse

Fiskerihavnsgade 41, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

Studsgaard – CVR: 29927863

Her holder vi til

Hvis I hellere har lyst til at besøge os, vil vil meget gerne have jer på besøg. Se herunder vores vi holder til.