Presenning til trailer efter præcise mål

Mangler du en presenning til din trailer? Så har vi en, uanset hvilke mål du skal bruge den i. Hos Studsgaard i Frederikshavn nær Hjørring og Aalborg har vi i godt 40 år produceret og leveret presenninger og specialløsninger til både private og til en lang række industrier.

Alt efter hvilken trailertype du har, kan vi hjælpe med både faconpresenninger, flade presenninger eller de kraftige, forstærkede presenninger som bruges til store trailere og for eksempel lastvogne. Du kan kort sagt få presenning til trailer præcis, som du vil det – og vi leverer naturligvis i hele Danmark.

Specialpresenninger og presenning til trailer

Udover at vi kan fremstille en presenning til din trailer, kan vi også hjælpe med forskellige former for specialpresenninger. Vi har gennem årene høstet erfaringer fra en masse forskellige brancher som transport, industri og byggeri, og vi har derfor været involveret i mange særlige løsninger.

Derfor kan vi løse dine udfordringer lige fra reservehjulscovere til materialer til messer og events. Kun fantasien sætter grænser, og har du for eksempel en gokart eller motorcykel du vil have inddækket på din trailer, er vi klar til din udfordring.

Få et tilbud af os

Vi kan hjælpe dig med alle former for presenninger. Derfor kan vi også fremstille en presenning til din trailer, uanset om du har den bag din bil eller bag en lastvogn.

Vil du vide mere om vores løsninger og dine muligheder, eller måske have et uforpligtende tilbud på en presenning til trailer? Så kontakt os gerne på 

telefon 98 42 72 66, eller send os en mail på studsgaard@studsgaard.dk, Husk at sende dit telefonnummer og din adresse med i din mail.

Få et slidstærkt tilbud lige her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra jer

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon

98 42 72 66

Adresse

Fiskerihavnsgade 41, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

Studsgaard – CVR: 29927863

Her holder vi til

Hvis I hellere har lyst til at besøge os, vil vil meget gerne have jer på besøg. Se herunder vores vi holder til.