​Presenning der dækker præcis dine behov

Skal din lastbil, trailer eller båd have en ny presenning? Eller overvejer du en løsning til for eksempel et svømmebassin eller en sandkasse? Så tag os med på råd. Hos Studsgaard i Frederikshavn nær Hjørring og Aalborg har vi stor erfaring med at producere diverse presenningsløsninger til både standardformål og til de mere specielle. Uanset hvad kan vi dække dine behov.

Vi startede i 1975 som ordreproducerende sejlmageri, og siden har diverse former for presenning også været en fast del af vores populære produkter.

Vi leverer din presenning i hele Danmark

Gennem årene har vi opbygget en stor kundekreds og leverer presenninger til hele landet. Vi har fornøjelsen af at arbejde med brancher som blandt andet transport, landbrug, industri, byggeri og anlæg samt med private kunder naturligvis. Det giver os gode erfaringer, vi kan bruge på tværs til gavn for alle.

Du kan bruge os, hvis du har behov for en faconpresenning, en flad presenning eller en kraftigt forstærket presenning til for eksempel trailere, afdækning, svømmebassiner og sandkasser.

Vi fremstiller også specialpresenninger, termo-presenninger, pickup-presenninger og diverse presenninger til maritime formål.

Hør mere om dine muligheder

Du kan se nogle af vores mange løsninger i galleriet her på siden. Vil du vide mere, eller har du behov for en dialog om en utraditionel løsning på en presenning eller et stykke pålideligt sejlmagerarbejde, så kontakt os gerne.

Vi er altid klar til at rådgive og giver gerne et uforpligtende tilbud på din presenning. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 98 42 72 66, eller til at sende os en mail inklusiv dit telefonnummer og din adresse på studsgaard@studsgaard.dk.

Få et slidstærkt tilbud lige her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra jer

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon

98 42 72 66

Adresse

Fiskerihavnsgade 41, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

Studsgaard – CVR: 29927863

Her holder vi til

Hvis I hellere har lyst til at besøge os, vil vil meget gerne have jer på besøg. Se herunder vores vi holder til.