Solfilm til bilruder og til vinduer

Skal du have monteret solfilm på dine bilruder? Hos Studsgaard Skilte er vi eksperter i montering af solfilm. Det kan være en privat bil, men det er også populært på firmabiler, herunder håndværkerbiler. Du kan benytte film til vinduer i hjemmet eller på kontoret i stedet for markiser.

Vi har kunder i hele Nordjylland, herunder Aalborg, Frederikshavn og Hjørring med videre, og vi har mere end 30 års erfaring i branchen.

​Undgå ultraviolette stråler og solvarme med solfilm

Solfilm har været populært i mange år, og i 2005 blev det tilladt at anvendte mørk film i biler. Fordelen er først og fremmest, at det reducerer solvarme og nedsætter blænding. Derfor er det også populært på vinduer, så man slipper for markiser. Samtidig reducerer filmen skader på interiør og møbler.

Solfilmen reflekterer de skadelige ultraviolette stråler med 98 procent. Dertil kommer, at filmen reflekterer op til 65 procent af solens varmestråling.

Din bil får desuden et mere et eksklusivt udseende, ligesom du får mere privatliv. Dertil kommer, hvis der er tale om en håndværkerbil, at det bliver vanskeligere at se, hvad der ligger bag i bilen eller varevognen.

Kontakt os for at få et tilbud på film til vinduer

Du er meget velkommen til at høre mere om solfilm til din bil eller dine vinduer. Det er en billig løsning fremfor markiser, hvis du vil undgå at boligen, kontoret eller butikken bliver overophedet. Vi tager gerne en snak om priser og muligheder, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 98 42 58 75 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail skilte@studsgaard.dk.​

Få et stærkt tilbud 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra jer

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon

98 42 58 75

Adresse

Langerak 63, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

Studsgaard Skilte - ​CVR: 11733409

Her holder vi til

Hvis I hellere har lyst til at besøge os, vil vil meget gerne have jer på besøg. Se herunder vores vi holder til.