Gadeskilte der sikrer, at du ejer gadebilledet

Gode gadeskilte fungerer lige der, hvor dine brugere eller kunder er. Hos Studsgaard Skilte i Frederikshavn nær Aalborg har vi siden 1988 specialiseret os i effektive skilte, og vi kan tilbyde en lang række forskellige stativer og attraktive løsninger til gadeskilte, der giver dig effekt. Vi tager udgangspunkt i dit øvrige ønskede udtryk, og skaber den løsning, der passer til. Som du kan se i vores online katalog herunder, tilbyder vi masser af kreative muligheder, så dine skilte kommer til at understrege din profil og dit budskab.

Eget værksted og trykkeri til dine gadeskilte

Vi tør godt garantere, at vi har løsningen til dit blikfang i gadebilledet. Uanset om du vil have gadeskilte med cykelparkering, swing-sign, kridttavler eller diverse klassiske gadeskilte med fødder eller hjul.

Ud over de mange forskellige stativer, har vi også både udstyret og erfaringen til at fulde dit skilt. Med eget skilteværksted og trykkeri kan vi hurtigt levere præcis det udtryk og blikfang i gadebilledet du ønsker, til fornuftige priser.

Få et uforpligtende tilbud når du kontakter os

​Her på siden ser du kun et lille udvalg af vores mange gadeskilte. Du kan se flere materialer og stativer i vores online katalog, og ellers er du meget velkommen til at kontakte osog høre mere om de mange muligheder.

​Vores udgangspunkt er altid dine behov og rammer, og ud fra det kommer vi gerne med et forslag og et uforpligtende tilbud. Vi leverer naturligvis vores professionelle løsninger inden for gadeskilte i hele Danmark.

Ring til os på telefon 98 42 58 75, eller skriv os en mail på skilte@studsgaard.dk. Husk at skrive dit telefonnummer og din adresse med, hvis du sender os en mail.

Få et stærkt tilbud 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra jer

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon

98 42 58 75

Adresse

Langerak 63, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

Studsgaard Skilte - ​CVR: 11733409

Her holder vi til

Hvis I hellere har lyst til at besøge os, vil vil meget gerne have jer på besøg. Se herunder vores vi holder til.