Net

Studsgaard Safety fremstiller alle typer net godkendt til maritim brug.

Helikopternet til sikker landing

Vi tilbyder en lang række forskellige sikkerhedsnet, herunder blandt andet helikopternet, som lægges ud på landingsplatformen for at undgå, at helikopteren skrider ud i forbindelse med landing.

Landgangsnet

Når et skib lægger til havn og gangbroen etableres, er det vigtigt, at der er spændt et landgangsnet ud under gangbroen. Studsgaard Safety leverer landgangsnet til alle slags gangbroer i kraftige og slidstærke materialer.

Sikkerhedsnet

Studsgaard Safety fremstiller, leverer og monterer alle typer sikkerhedsnet, hvor der er behov for en større tryghed eller hvor der ganske enkelt er lovkrav om det.

Vi leverer blandt andet sikkerhedsnet til rutsjebaner i forlystelsesparker og andre steder, hvor løse dele kan være til fare for forbipasserende.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre nærmere om, hvilke typer net vi kan levere. Ring til os på telefon 98 42 72 66 eller skriv på e-mail rigger@studsgaard.dk.​

Få et sikkert tilbud 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra jer

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon

98 42 72 66

Adresse

Langerak 57, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

Studsgaard Safety, Fire & Lifting Division
​CVR: 3471​4088

Her holder vi til

Hvis I hellere har lyst til at besøge os, vil vil meget gerne have jer på besøg. Se herunder vores vi holder til.