Ildslukkere og andet brandmateriel

Brandhæmmende udstyr

Brandbekæmpelse, såsom ildslukkere, og brandhæmmende udstyr er underlagt en lang række love og regler, der jævnligt bliver opdateret og udbygget. Som virksomheds- eller skibsejer kan det derfor være en udfordring selv at sørge for, at alting bliver overholdt.

Hos Studsgaard Safety er vi konstant opdateret på de nyeste krav og regler fra brandmyndighederne, og vi kan derfor også sørge for, at din virksomhed, institution eller dit skib lever op til disse.

Vi leverer brandmateriel til både private og erhvervskunder samt til skibsfartindustrien. Vi hjælper blandt andet kunder i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og omegn.

Salg og service af hånd-ildslukkere og stationære slukningsanlæg

Vi sælger og servicerer DS-godkendte hånd-ildslukkere til montering i private boliger, virksomheder, institutioner og på skibe for din sikkerhed.​

Vi tilbyder ligeledes salg og service af stationære slukningsanlæg til brug for skibsfarten. Ved en fast serviceaftale foretager vi den årlige service, som reglerne foreskriver.

Fast serviceaftale en gang årligt

Indenfor offentlige institutioner som børnehaver, skoler og plejecentre stiller brandmyndighederne krav om service på brandmateriel en gang årligt.

Med en fast serviceaftale hos Studsgaard Safety er vi ansvarlige for, at dit slukningsmateriel lever op til kravene formuleret i Dansk Standard.

Hvis du har købt brandmateriel hos os, udfører vi trykprøvninger, ligesom vi også sørger for, at serviceintervallerne på slukningsenhederne overholdes.​

Kontakt os for yderligere information

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os for yderligere information i forbindelse med køb eller service af ildslukkere og andet brandmateriel. Vi står klar til at hjælpe dig. 

Få et sikkert tilbud 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra jer

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon

98 42 72 66

Adresse

Langerak 57, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

Studsgaard Safety, Fire & Lifting Division
​CVR: 3471​4088

Her holder vi til

Hvis I hellere har lyst til at besøge os, vil vil meget gerne have jer på besøg. Se herunder vores vi holder til.